Mørlefser som smelter i munnen. De fleste spiser de rundt juletider, men vi elsker de året rundt:-)

Ingredienser

250g sukker
250g sirup
250g smeltet Bremykt (avkjøl litt)
3,5 dl kefir melk
1,5dl rømme
2,5ss hornsalt
Ca 800g hvetemel(700 i røra) 100 til utkjevling
Fyll:
3-400g Bremykt
2-300 g sukker
Kanel
Stekes på 175grader ca 5min midt i ovnen
Dette gir ca 15 stk

Fremgangsmåte

Lag deigen og sett den kjølig over natten.
Del deigen i ca 15 deler, kna ut én og én på bakepapir på stekebrettet.
Bruk resterende 100g mel til forming og knaing av deigen.
Er veldig greit å være to personer, siden den skal stå så kort tid i ovnen. Men går også fint å lage disse alene.

Velbekomme! :-)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!