Den smaker nyyydelig!

Ingredienser

Bunn
300 g Oreokjeks
100 g mykt smør
*
Ostekrem
200 g nøytral kremost
2 1/2 dl melis
3 dl kremfløte
ca. 50 g Oreokjeks, grovt hakket
*
Sjokolademousse
1 pakke lys sjokolademousse (Toro)
3 dl melk
ca. 50 g Oreokjeks, grovt hakket
*
Pynt
Oreokjeks
Smeltet mørk kokesjokolade

Fremgangsmåte

Bunnen: Ha kjeksen i en foodprosessor sammen med smøret. Kjør til en jevn masse og ha den i en kakering (24 cm i diameter) som du setter direkte på et kakefat. Trykk massen godt ned og sett bunnen i kjøleskapet mens du lager ostekremen.
*
Ostekremen: Bland kremosten med melis og rør godt slik at osteblandingen blir litt kremete. Pisk kremfløten til krem og vend forsiktig inn osteblandingen. Ha i underkant av 2/3 av ostekremen på bunnen. Oppbevar resten av ostekremen kaldt. Stikk grovt hakkede Oreokjeks ned i ostemassen. Settes i kjøleskapet i ca 30 minutter.
*
Sjokolademoussen: Lag sjokolademousse etter anvisningen på pakken. Smør forsiktig sjokolademoussen over ostekremen. Stikk grovt hakkede Oreokjeks ned i moussen. Settes i kjøleskapet i ca 30 minutter.
*
Fordel resten av ostekremen over sjokolademoussen. Ha over biter med grovt hakket Oreokjeks til pynt. Settes i kjøleskap minst en time.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!