Boller

Går alltid bra med denne gjærbaksten.

Camilla Flatøy

0 vurderinger
Skriv ut

Ingredienser

700gr kveitemjøl, 100 gr sukker, 1 Ts kardemomme, 1ts salt, 50 gr. Gjær, 70 gr Bremykt, 3,5 dl melk og 1 egg.

Fremgangsmåte

Bland det tørre og tilsett, ilag gjær, melk og smelta Bremykt. Tilsett egget. Elt deigen godt i 7 min. Hev deigen under plast til dobbel størrelse. Del i 16-18 emner og form til boller. Dekk med plast og hev i 1 time. Steikast ved 200 grader , midt i ovnen i 10-15 min. Avkjøl på rist.

Boller
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift