Brioche med vanilje og marsipan- tangzhong stule

Verdens mykeste gjærdeig med hint av mandel, marsipan og vaniljesmak.

695dbc7d 7628 4f14 83bf 09516b512284
6d5c9fde 6193 4fbd 80fb 8558a54d1d64
Linda Mydland smaabykaker.blogg.no/

Jeg elsker marsipan og mandler. I tillegg har jeg en forkjærlighet for gjærbakst. Tilfredsstillende å bake, men også å smake :-)

Ingredienser

Jevning:
350g melk
50g fløte
80g mel

Kokes opp og avkjøles

Bland Jevning + følgende ingredienser og elt i minst 15 min.

920 g mel
200 g sukker
40g fersk gjær
250 g kald væske
150 g Bremykt (tilsettes etter 10 elting)
1egg
.

Fremgangsmåte

Bland Jevning og de resterende ingridienser og elt i minst 15 min. Husk: Bremykt tilsettes i terninger etter 10 minutter.

Fyll:
Vaniljekrem
Revet marsipan( mengde etter ønske)
Hakkede mandler

Framgang:
Kjevl deig ut som man gjør når baker kanelboller. Smør vaniljekrem utover, strø på marsipan og mandler. Rull sammen og legg bollene i ønsket form. Jeg brukte firkantet 24*24 cm kakeform.

Stekes på 220 gr i 15 min. Tilpass steketid etter din ovn

Boller
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet