Saftige boller!

Dette er virkelig de beste bollene som finnes. De blir supersaftige og garanterer godt feststemning!

Img 0932
Heidi Brunstad

Lett å lage, lett å imponere med.

Ingredienser

1 l helmelk
250 g bremykt
250 g melis
75-100 g gjær
1 ts kardemomme
1 ts vaniljepulver
ca 1 kg hvetemel

Fremgangsmåte

Kok opp smør, melk og melis i en kasserolle. Avkjøl så til romtemperatur (37, 5 grad). Rør så ut gjæren i blandingen. Sikt kardemomme, vaniljepulver og hvetemel til en passe fast deig. Elt den godt etterpå. Enda bedre med hjemmelaga vaniljekrem til.

Stek i 10-13 min på 220 grader

Boller
blir best med Bremykt

Bidrag sendt inn til Norges beste bakst

Her finner du mange flotte bidrag fra tidligere runder av konkurransen.

Norges beste bakst arrangeres ikke i 2020.