Saftige boller!

Dette er virkelig de beste bollene som finnes. De blir supersaftige og garanterer godt feststemning!

Img 0932
Heidi Brunstad

Lett å lage, lett å imponere med.

Ingredienser

1 l helmelk
250 g bremykt
250 g melis
75-100 g gjær
1 ts kardemomme
1 ts vaniljepulver
ca 1 kg hvetemel

Fremgangsmåte

Kok opp smør, melk og melis i en kasserolle. Avkjøl så til romtemperatur (37, 5 grad). Rør så ut gjæren i blandingen. Sikt kardemomme, vaniljepulver og hvetemel til en passe fast deig. Elt den godt etterpå. Enda bedre med hjemmelaga vaniljekrem til.

Stek i 10-13 min på 220 grader

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende