Kanelboller
Verdens mykeste kanelbolle, som blir alle mors favoritt. Deigen elter til sammen i 1 time, som gjør bollene myke og smeltene på ens tunge. Den er fult med søt, brunt sukker, kanel og bremyk smør, som gjør fyllet i bollene søtt og god.


Inas
Denne oppskriften lærte moren min på matkurs da hun kom til norge. Hun lagde den til oss da vi vokste opp og da jeg ble 15 år fikk jeg en mat laging hobby. Endret litt på oppskriften og nå er den familie favoritt!
Ingredienser
940g mel
5dl melk
En halv fersk gjær pakke
145g hvit smør
1/2 ts salt
1 ts vanilje sukker
1 ts kardemomme
1 ts brunt sukker
1 egg
30 min elting
150 (usmeltet) bremyk smør
30 min elting
Fyll:
125 bremyk smør
100g brunt sukker
2 ss kanel
1 ts vanilje sukker
Fremgangsmåte
1. Hell alt i bollen, untatt smøret og la det elte i 30 min i middels hastighet
2. legg smøret i og la elte enda en 30 min
3. ta på kanelfyllet og Knut bollene
blir best med Bremykt