Kanelboller

Verdens mykeste kanelbolle, som blir alle mors favoritt. Deigen elter til sammen i 1 time, som gjør bollene myke og smeltene på ens tunge. Den er fult med søt, brunt sukker, kanel og bremyk smør, som gjør fyllet i bollene søtt og god.

788c6d5d 5c86 4116 8efe 668ce46f5dde
Inas

Denne oppskriften lærte moren min på matkurs da hun kom til norge. Hun lagde den til oss da vi vokste opp og da jeg ble 15 år fikk jeg en mat laging hobby. Endret litt på oppskriften og nå er den familie favoritt!

Ingredienser

940g mel
5dl melk
En halv fersk gjær pakke
145g hvit smør
1/2 ts salt
1 ts vanilje sukker
1 ts kardemomme
1 ts brunt sukker
1 egg

30 min elting

150 (usmeltet) bremyk smør

30 min elting

Fyll:

125 bremyk smør
100g brunt sukker
2 ss kanel
1 ts vanilje sukker

Fremgangsmåte

1. Hell alt i bollen, untatt smøret og la det elte i 30 min i middels hastighet

2. legg smøret i og la elte enda en 30 min

3. ta på kanelfyllet og Knut bollene

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere