Bremykt Logo

Verdens mykeste kanelbolle, som blir alle mors favoritt. Deigen elter til sammen i 1 time, som gjør bollene myke og smeltene på ens tunge. Den er fult med søt, brunt sukker, kanel og bremyk smør, som gjør fyllet i bollene søtt og god.

Ingredienser

940g mel
5dl melk
En halv fersk gjær pakke
145g hvit smør
1/2 ts salt
1 ts vanilje sukker
1 ts kardemomme
1 ts brunt sukker
1 egg
30 min elting
150 (usmeltet) bremyk smør
30 min elting
Fyll:
125 bremyk smør
100g brunt sukker
2 ss kanel
1 ts vanilje sukker

Fremgangsmåte

1. Hell alt i bollen, untatt smøret og la det elte i 30 min i middels hastighet
2. legg smøret i og la elte enda en 30 min
3. ta på kanelfyllet og Knut bollene

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!