Bremykt Logo

En munnfull med en herlig kjerne av vaniljekrem

Ingredienser

4 Dl melk
200 gr Bremykt
1 dl Sukker
12-14 dl Hvetemel
50 gr Gjær
1/4 ts Hornsalt
1/4 ts salt
1 egg
Vaniljekrem til fyll

Fremgangsmåte

1. Smelt bremykt og varm melken.
2.ha alle ingrediensene i kjøkkenmaskin og elt i 15 minutter.
3.la have minst 1 time
4. del i 4. kjevle ut til firkanter 24 x 24 cm cm og del i ruter på 6x6cm
5. legg en t skje vaniljekrem i midten av hver rute
6.brett alle fire hjørnet mot hverandre. Og gjør det igjen. Tett igjen og legg med bretten ned på bakepapir
6.pensle med egg og strø med perlesukker
7. hev ca 30 min
8. stek ved 225 grader i 8-10 minutter
9. avkjøl på rist

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!