Boller med vaniljekrem og bringebær

Perfekt kombinasjon av søtt og syrlig. Nam

F7335875 c292 4537 84ed 88c1ce0a7528
Karina olsen

Prøvde meg bare frem

Ingredienser

150 g bremykt
1 kg hvetemel
1,5 dl sukker
1 pk fersk gjær
0,5 ts salt
2 ts malt kardemomme
6 dl melk
4 dl bringebær
1 pk ferdiglaget vaniljekrem
1 stk. sammenvispet egg til pensling

Fremgangsmåte

Ha bremykt, melk og gjær i en kjele å varm om til ca 40 grader

Bland det tørre i kjøkkenmaskinen

Ha i det våte å elt i 10-15min

La hvile til dobbel str

Kjevle deigen ut til en stor firkant, smør på vaniljekremen å ha bringebærene oppå. Brett sammen

Gjerne strø litt perlesukker på toppen for et pent utseende

Stekes på 200 grader midt i ovnen i 10-15min (avhengig av ovn)

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere