Rustikke boller med rabarbrasirup og epler

Knall gode boller med smak av sommar - rabarbrasirup, valnøtter og eple!

Ec8abb7e b7d6 425f 8d3e b9b330a7af5f
Venke Olene vaarvik

Ingredienser

1 l kveitemjøl
1/2 pk tørrgjær
2 ss sukker
2 dl valnøtter - hakka
2 små raude epler - hakka
3 ss bremykt
2,5 dl melk
1,1 dl rabarbrasirup

Pynt med vaniljekrem, melis blanda ut med rabarbrasirup og hakka nøtter.

Fremgangsmåte

1. Finn fram sommerens rabarbrasirup
2. bland det tørre
3. rør inn bremykt, sirup og deretter melk, litt om gongen for å få ein javn og god deig som ikkje vert for klissete til å trille ut
4. hev
5 bak ut med litt kveitemjøl på benken, og etterhev
6. i steikeogn på 200 gr ca 15 min

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere