Høstboller med anis

Vakre høstboller med deilig smak av anis

4cabf376 f69c 49d0 be3e 78590de0ad1e
Kristel iversen

Aniskringler har vært pop hos oss i alle år. Ble inspirert av flere amerikanske hjemmebakere som poste bilder av gresskarbrød på Instagram

Ingredienser

5 dl lettmelk
1 egg
200gr bremykt(smeltet)
100 gr sukker
2 ts gurkemeie( for fin farge)
2 ts anis
Ca 900 gr hvetemel

1 egg til pensling

Husholdnings snøre

Fremgangsmåte

Smelt bremykt,å ha i melken. Varm opp til fingervarmt. Hell i miksebollen å tilsett egget og alt det tørre. Elt 8-10 min å la deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 12 store boller. Ta en meter husholds snøre og knyt forsiktig rundt hver bolle. Etterhev bollene i ca 1/2 time. Pensle nøye med egg. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 13-15 min. Avkjøl før mann forsiktig fjerner snøre med saks og pinsett. Pynt med en mandel eller kanelstang i «hullet»

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere