Bremykt Logo

Verdens beste og saftigste skillingsbollene laget på bergensvis med vaniljesukker blanding

Ingredienser

Lager helt vanlig bolle deig med litt ekstra kardemomme i. Kjevler ut deigen og smører med smør ut over hele bunnen. Blander kanel, sukker og vaniljesukker og strør over. Ruller så deigen sammen og kuttes opp i passe store boller
Drysser så litt pærlesukker på toppen og stekes på 180 grader over og under varme i 8-12 minutter spørs på ovnen. Så vips har du dei mest fantastiske bollene! Har og flere oppskrifter på bakst og kaker der bremykt benyttes som hoved smør pga er mest smak på baksten.

Fremgangsmåte

Skrev alt oppe

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!