Skillingsboller med en sukkervri

Verdens beste og saftigste skillingsbollene laget på bergensvis med vaniljesukker blanding

14931deb 432b 4762 b4ff 7f6ff4e32b09
Maria Helland

Er blitt familiens favoritt da vi var lei normale boller med vanlig smak

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

Lager helt vanlig bolle deig med litt ekstra kardemomme i. Kjevler ut deigen og smører med smør ut over hele bunnen. Blander kanel, sukker og vaniljesukker og strør over. Ruller så deigen sammen og kuttes opp i passe store boller
Drysser så litt pærlesukker på toppen og stekes på 180 grader over og under varme i 8-12 minutter spørs på ovnen. Så vips har du dei mest fantastiske bollene! Har og flere oppskrifter på bakst og kaker der bremykt benyttes som hoved smør pga er mest smak på baksten.

Fremgangsmåte

Skrev alt oppe

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere