Boller med bremykt og søt kondensert melk

De er fløyelsmyke luftige og holder seg godt .

A6dcdc65 f040 457c b5d4 241f84d3404c
Anita Seierstad www.instagram.com/kokkeglede/

Den er min og barnas favoritt når det kommer til boller

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

For å lage disse trenger du
.
Grunnoppskrift
2,5 dl h- melk
3/4 dl søt kondensert melk fra @toersleffs
1 romtemperert egg
30 gram sukker
10 gram gjær
550 gram hvetemel
50 gram mykt smør som bremykt
..
Eggeblanding til å pensle med
1 egg
2 ss melk
.
Glaze
3 ss smeltet smør
3 ss søt kondensert melk .
.

Fremgangsmåte

Start med å blande det tørre i en bolle . Varm opp melka til ca 37 grader . Bland melka med egg og bland med det tørre . Elt sammen i kjøkkenmaskin . Deigen vil virke som om den ikke blir eltet sammen men dette endrer seg når du tar i smør i terninger . Elt til du får en fast fin deig .
.
Hev ca en time . Jeg hever ofte i stekeovnen på 30 grader .
.
Form til boller og plasser de på ett stekebrett . Hev ca 30 minutter . Pensle med eggeblandingen . Stek 220 grader ca 12 min . Følg med .
.
Ta ut av ovnen . Avkjøl fem minutter . Pensle over glazen med melk og søt kondensert melk . Serveres varm.

Boller
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere