Supergode myke boller som er like godt med søtt som salt pålegg

Ingredienser

160gr romtemperert margarin
7dl melk ( eller blanding av melk og vann)
1 pose tørrgjær
Ca. 2dl sukker
950 - 1000gr hvetemel

Fremgangsmåte

Skjær margarinen i små terninger og ha det i en skål til senere.
Bland alt det tørre.
Varm væsken til den er fingervarm (37*C), og ha det oppi melblandingen.
Elt dette sammen i ca 5 minutter i kjøkkenmaskin, ha deretter i margarinterningene. Elt i 10minutter.
La dette heve til dobbel størrelse, ca 30-45 minutter.
Når deigen er ferdig å heve, triller du ut ca. 40 boller.
Etterhev dette på et lunt sted i nye 30minutter.
Stekes midt i ovn på 225*C i 12-15 minutt, dette kommer litt ann på hvordan din ovn steker.
Deigen er like god til kanelsnurrer :-)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!