Den er fantastisk, den blir perfekt hver eneste gang. Og ikke undervurder den ene teskjeen med bakepulver, den gjør under!

Ingredienser

80gr smeltet margarin (1 1/2dl)
3 1/2dl melk
1 dl sukker
50gr gjær + 1 toppet teskje bakepulver
1 egg
1 pk anisfrø
10- 11dl hvetemel

Fremgangsmåte

1. Smelt margarin og varm margarin sammen med melk til 37grader.
2. Hell dette over i en bakebolle og tilsett sukker.
3. Rør gjøra ut i melk/-margarin væsken og tilsett anisfrø. + pisket egg.
4. Ha i hvetemel + bakepulver og elt til ei god deig.
5. Sett deigen til heving i ca 1/2 time.
6. Form deigen til ei pølse som deles i 20 stk.
7. Trill hvert emne til tynne pølser som formes som kringler.
8. Sett kringlene til heving i ca 30 min.
9. Rett før de settes i ovnen pensle dem med et sammenpisket egg + litt melk.
10. Stekes ved 210 grader midt i ovnen i ca 15-20 min (til lys brun farge).

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!