Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

100 g Bremykt
5 dl melk
50 g gjær
800 g hvetemel
70 g sukker
1 knivspiss salt
1 ts kardemomme
Fyll:
Bremykt
Sukker
Kokosmasse
Revet appelsinskall

Fremgangsmåte

1. Mel, sukker, salt og kardemomme blandes med smeltet smør, lunken melk og den ferske gjæren utrørt i litt av melken.
2. Deigen arbeides til den blir glatt og slipper bollen.
3. Dryss mel over og la den heve til det dobbelte på et lunt og trekkfritt sted (45 minuttter).
4. Deigen eltes om igjen og kjevles ut til en avlang leiv.
5. Bland smør, sukker og kokosmasse og revet appelsinskall og legg det utover deigen.
6. Rull deigen sammen og skjær passe tykke skiver som settes på smurt plate.
7. Etterhev deigen i 10 minutter, pensle bollene med egg og stek ved 225 grader i ca. 15 minutter.
NYT!

Loading content...