Perfekt kombinasjon av søtt og syrlig. Nam

Ingredienser

150 g bremykt
1 kg hvetemel
1,5 dl sukker
1 pk fersk gjær
0,5 ts salt
2 ts malt kardemomme
6 dl melk
4 dl bringebær
1 pk ferdiglaget vaniljekrem
1 stk. sammenvispet egg til pensling

Fremgangsmåte

Ha bremykt, melk og gjær i en kjele å varm om til ca 40 grader
Bland det tørre i kjøkkenmaskinen
Ha i det våte å elt i 10-15min
La hvile til dobbel str
Kjevle deigen ut til en stor firkant, smør på vaniljekremen å ha bringebærene oppå. Brett sammen
Gjerne strø litt perlesukker på toppen for et pent utseende
Stekes på 200 grader midt i ovnen i 10-15min (avhengig av ovn)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!