Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

Jevning:
350g melk
50g fløte
80g mel
Kokes opp og avkjøles
Bland Jevning + følgende ingredienser og elt i minst 15 min.
920 g mel
200 g sukker
40g fersk gjær
250 g kald væske
150 g Bremykt (tilsettes etter 10 elting)
1egg
.

Fremgangsmåte

Bland Jevning og de resterende ingridienser og elt i minst 15 min. Husk: Bremykt tilsettes i terninger etter 10 minutter.
Fyll:
Vaniljekrem
Revet marsipan( mengde etter ønske)
Hakkede mandler
Framgang:
Kjevl deig ut som man gjør når baker kanelboller. Smør vaniljekrem utover, strø på marsipan og mandler. Rull sammen og legg bollene i ønsket form. Jeg brukte firkantet 24*24 cm kakeform.
Stekes på 220 gr i 15 min. Tilpass steketid etter din ovn

Loading content...