Kjempe gode snurrer med ost og skinke, perfekte til frokost til kolleger på morningen, jeg overrasker ofte med disse :-)

Ingredienser

12 dl hvetemel
1 pose tørrgjær
100 gram bremykt
5 dl melk
Fyll:
2 bokser skinke
300 gram revet ost
Piffi krydder
Oregano

Fremgangsmåte

Jeg lager disse til frokost så jeg lager deigen på kvelden og lar den heve over natten.
Bland mel og gjær, smelt smør og bland med kald melk og bland alt sammen. Heves på benken over natten.
Kjevle ut deigen til et rektangel, strø på piffi og oregano, skinke og ost.
Rull sammen og del i passe biter.
Stekes ved 250 grader i ca 8-10 min
Lykke til :-)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!