Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

1 pk tørrgjær
5 dl melk
1ss fiberhusk
2 dl sukker
2 pk Semper mix
4 egg
1ts bakepulver
1 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
200 gr romtemp. BREMYKT

Fremgangsmåte

1 pk tørrgjær
5 dl melk
1ss fiberhusk
1) Melken varmes og røres sammen med gjør og fiberhusk. La svelle i 5 min.
2) Ha oppi
2 dl sukker
2 pk Semper mix
1ts bakepulver
1 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
4 egg
3) Eltes i 5 min
200 gr romtemp. BREMYKT
4) Ha oppi romtemperert bremykt litt og litt, mens maskinen går.
5) Eltes i 5 min til. Deigen skal slippe bollen. Tilsett evt mer mel. Hev i 1 time
6) Forme bollene og sett de til ny heving i 45 min.
7) Stekes på 180C i ca 10-15 min.
Spises som de er, eller et tynt lag bremykt og ost eller del de i 2 og server med krem og syltetøy og et melisdryss på toppen.

Loading content...