Herlig luftige skoleboller. Enkelt, og kjempegodt! Familiens nye favoritt :)

Ingredienser

900 g mel
150 g melis
2 ts kardemomme
2 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
1 pk gjær
5 dl lunken melk
1 egg
150 g mykt smør

Fremgangsmåte

- Bland alt det tørre sammen og bland godt.
- Tilsett melk og egg.
- Tilsett det myke smøret npr deigen har samlet seg. Ta bare litt og litt smør og la det blande godt sammen.
- Hev så deigen til dobbelt str. (Ca 1time)
- Trill bollene og la heve nok en gang (30min)
- For ekstra fine boller, visp sammen et egg pg pensle bollene
- Riv deigen av på midten for å lage en forsypning i bollene, og legg vaniljekremen i dumpen.
- Stek så bollene i ovnen på 225grader i ca 20 min.
- Pynt med melisglasur og dypp bollene i et fat med kokos når de er blitt kalde nok. ( om du greier å vente! )

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!