Luftige hveteboller med knasende oreokjeks

Ingredienser

1 liter h-melk
300 gr bremykt steke og bake
300 gr melis
1 pk fersk gjær
Ca 1,5 kg hveremel
2 pk oreokjeks

Fremgangsmåte

1.Varm melk og melis fingervarm, smuldre i gjæren og rør til den er oppløst. 2. Tilsett melet og elt godt i en kjøkkenmaskin. 3.Skjær romtemperert smør i terninger og tilsett menst kjøkkenmaskinen går. Elt til alt eg godt blanda. 4.Tilslutt tilsettes knuste oreokjeks. (Har og laga desse i kanelsnurrer variant, da kjevles deigen ut , smør på smeltet bremykt og strø over knuste oreokjeks før de rulles og skjøres i biter) (har lånt bilde fra idefull.no da jeg ikke hadde egne bilder for øyeblikket)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!