Knall gode boller med smak av sommar - rabarbrasirup, valnøtter og eple!
1 l kveitemjøl
1/2 pk tørrgjær
2 ss sukker
2 dl valnøtter - hakka
2 små raude epler - hakka
3 ss bremykt
2,5 dl melk
1,1 dl rabarbrasirup
Pynt med vaniljekrem, melis blanda ut med rabarbrasirup og hakka nøtter.
1. Finn fram sommerens rabarbrasirup
2. bland det tørre
3. rør inn bremykt, sirup og deretter melk, litt om gongen for å få ein javn og god deig som ikkje vert for klissete til å trille ut
4. hev
5 bak ut med litt kveitemjøl på benken, og etterhev
6. i steikeogn på 200 gr ca 15 min
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!