Mjuke og saftige skulebollar med Freia vaniljekrem. Perfekt for travle småbarnsmødre med tidsklemme!

Ingredienser

Deig:
100 g Bremykt Bake
575 g kveitemjøl
90 g sukker
1/2 ts bakepulver
1/4 ts salt
1 pakke gjær
3 1/2 dl mjølk
Vaniljekrem:
For oss travle småbarnsmødre med 5 jern i ilden til einkvar tid, bruke me Freia sin nydelege vaniljekrem som passe perfekt til desse skulebollene!

Fremgangsmåte

Smelt smøret i ein kjele, ta i mjølk. Når blandingen er lunka, blander du i gjæren.
Bland dei tørre ingerdiensane med mjølkeblandingen, og sett deigen til heving i 1 times tid.
Rull ut bollar, og lag ein fordjupning som du tar vaniljekrem i.
Steik på 175 grader i ca. 15min. midt i ovnen.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!