Kjempegode boller med sukkerfyll

Ingredienser

Boller:
1kg hvetemel
2dl sukker
200gr smør
1-2ts kardemomme
7dl melk
100gr gjær
Sukkerfyll:
100gr romtemperert smør
1dl sukker
3-4ts kanel

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre. Smelt smøret og tilsett melken. Når melken er ca 37grader has den oppi melblandingen. Elt god. La heve 1 time. Trill ut runde boller og etterleve 30min. Bland ingrediensene til sukkerfyllet. Lag en grop i bollen og fyll ca 1ts med sukkerfyll i hver bolle. Pensle med egg og stek på 225grader midt i ovnen i ca 10min

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!