Kjempe lettvinte vaniljeboller som ikke bør trilles ut.de skjæres i firkanter og smaker helt nydelig!!

Ingredienser

3 dl melk
50 g gjær
150 g bremykt smør
1 ½ dl sukker
½ ts salt
1 egg
11-12 dl hvetemel

Fremgangsmåte

La deigen heve til dobbel størrelse.kjevle deigen ut på en bakeplate (ca1 cm tykk Leiv) ,smør over et lag med ferdig vaniljekrem på halve leiven og brett andre halvparten over.Smør smeltet bremykt oppå,og strø på perlesukker. Del så kvadratet opp i 5x5 cm ruter .etterhev i 30 min et lunt sted. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 12 minutter

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!