Bremykt Logo

Nydelige myke havrekjeks med sjokoladebiter og tørket kokos!

Ingredienser

100 g smør (egnet til baking)
1 dl hvitt sukker
0,5 dl brunt sukker
1 stort egg
1 ts vaniljesukker/Vanilla bean paste
1 ts bakepulver
2,5 dl hvetemel
2 dl havregryn (små, lettkokte)
2 ss kokosmasse
100 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte
1. Pisk mykt smør og både hvitt og brunt sukker til smørkrem.
2. Pisk egget og rør i.
3. Ha i vaniljesukker, bakepulver og hvetemel og rør til en jevn deig.
4. Bland så inn havregryn, kokos og til slutt hakket sjokolade.
5. Lag små kuler av deigen og sett dem på stekebrett.
6. Stek kjeksene midt i ovnen ved 200°C i ca 10-12 min. Til de får en gyllen farge.
7. Avkjøles på rist.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!