Bremykt Logo

Nydelig, smakfull cookiekake som smaker himmelsk sammen med en kopp kaffe

Ingredienser

Cookiekake
Bunn
75 g mykt smør
150 g brunt sukker
1 egg
100 g mel
50 g lettkokte havregryn
1/2 ts salt
50 g hakket karamellsjokolade
Sjokoladeganach
200 g karamellsjokolade
100 g kremfløte
50 g glukosesirup
1/3 salt

Fremgangsmåte

Bunn:
1.Pisk smør og sukker lyst og luftig.
2.Tilsett resten av ingrediensene og bland godt.
3.Tas over i 22 cm form og stekes på 200 grader i ca 12 min.
Ganach:
1.Kok opp fløte og glukose.
2.Tilsett sjokolade og salt, bland til en jevn masse.
3. Hell dette over den ferdigstekte bunnen mens den enda er i formen.
Avkjøl og nyt😋

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!