Hjertekjeks med bringebærsyltetøy på pinne

Gled dine kjære eller kjæreste med nydelige vaniljekjeks med bringebærsyltetøy på pinne.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

Denne oppskriften gir ca. 24 stk.

200 g Bremykt Original (kald)

230 g hvetemel

100 g potetmel

110 g melis

1 ts vaniljesukker

1 -2 ss kald lettmelk

Ca. 3 ss bringebærsyltetøy

Trepinner

Fremgangsmåte

Smuldre sammen smør, hvetemel, potetmel, melis og vaniljesukker. Bland raskt sammen, tilsett litt melk, så deigen binder seg sammen. Legg deigen i en plastpose og sett kjølig minst 1 time.

Sett ovnen på 180 °C. Legg bakepapir på stekebrett.

Kjevle ut deigen på melet bakebord, til den er ca. 2-3 mm tykk. Stikk ut hjerter. Lag en liten grop med fingrene i midten, pass på at det er deig under. Ha i syltetøy og stikk inn en pinne på spissen av hjertet.

Stek kakene på midterste rille ca. 10 minutter eller til de så vidt er gylne. Avkjøl.

Tips:
Bruk syltetøy på flaske med tut, da er det enklere å få syltetøyet pent. Varier gjerne med andre typer som jordbær eller blåbærsyltetøy.

Cookies
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere