Kvikklunsjkjeks med appelsin og nøtter

Hjemmelagede kjeks er den perfekte turkamerat, som disse med kvikklunsj, appelsin og nøtter.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 60-70 stk)
200 g Bremykt Original, smeltet og litt avkjølt
2 store egg
½ dl sukker
3 dl brunt sukker
1 ss vaniljesukker
6 dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
7 Kvikklunsj (Ca. 330 g), hakket i mindre biter
Revet skall fra 1 appelsin
50 g hasselnøtter, grovhakkede (kan evt. sløyfes)

Bakepapirkledd stekebrett

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Visp raskt sammen egg og sukker for hånd, tilsett Bremykt.

Sikt sammen de tørre ingrediensene, bland inn i røren sammen med Kvikklunsj, appelsinskall og hasselnøtter.

Legg små topper med litt avstand på bakepapirkledd stekebrett. Stek kjeksen på midterste rille 8-10 minutter til de er lysebrune, flate og sprø.

Oppbevares på lufttett glass.

Tips:
Varier gjerne med annen type sjokolade som for eksempel Non Stop, hakket kokesjokolade eller Smarties.

Cookies
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet