Kvikklunsjkjeks med appelsin og nøtter

Hjemmelagede kjeks er den perfekte turkamerat, som disse med kvikklunsj, appelsin og nøtter.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 60-70 stk)
200 g Bremykt Original, smeltet og litt avkjølt
2 store egg
½ dl sukker
3 dl brunt sukker
1 ss vaniljesukker
6 dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
7 Kvikklunsj (Ca. 330 g), hakket i mindre biter
Revet skall fra 1 appelsin
50 g hasselnøtter, grovhakkede (kan evt. sløyfes)

Bakepapirkledd stekebrett

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Visp raskt sammen egg og sukker for hånd, tilsett Bremykt.

Sikt sammen de tørre ingrediensene, bland inn i røren sammen med Kvikklunsj, appelsinskall og hasselnøtter.

Legg små topper med litt avstand på bakepapirkledd stekebrett. Stek kjeksen på midterste rille 8-10 minutter til de er lysebrune, flate og sprø.

Oppbevares på lufttett glass.

Tips:
Varier gjerne med annen type sjokolade som for eksempel Non Stop, hakket kokesjokolade eller Smarties.

Cookies
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere