Marengskrans

Enkel, stilig sprø og seig marengskrans 🤩

6630eb70 5d1d 4490 be4d a5a85d606ec8
Img 20180721 144252
Camilla Mjåtveit

Min favoritt, da den kan sprøytes ut i uendelige former. Super populært blant barn! Og voksne ;-)

Ingredienser

2 deler sukker
1 del eggehvite
50 gram sjokolade
1 ts bremykt

Fremgangsmåte

1. Rør sukker og eggehvite sammen.
2. Varm opp blandingen til 50 grader.
3. Pisk blandingen på høy hastighet til den blir stiv.
4. Fordel marengsen i skåler. Og rør forsiktig inn fargene du vil ha.
5. Sprøyt ut marengsen i en sirkel, med ulike tipper.
6. Stek i 1 time på 120 grader varmluft.

*Smelt sjokolade sammen med Bremykt og dryss over marengskransen, kan også toppes med strøssel!

Cookies
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet