Marengskrans

Enkel, stilig sprø og seig marengskrans 🤩

6630eb70 5d1d 4490 be4d a5a85d606ec8
Img 20180721 144252
Camilla Mjåtveit

Min favoritt, da den kan sprøytes ut i uendelige former. Super populært blant barn! Og voksne ;-)

Ingredienser

2 deler sukker
1 del eggehvite
50 gram sjokolade
1 ts bremykt

Fremgangsmåte

1. Rør sukker og eggehvite sammen.
2. Varm opp blandingen til 50 grader.
3. Pisk blandingen på høy hastighet til den blir stiv.
4. Fordel marengsen i skåler. Og rør forsiktig inn fargene du vil ha.
5. Sprøyt ut marengsen i en sirkel, med ulike tipper.
6. Stek i 1 time på 120 grader varmluft.

*Smelt sjokolade sammen med Bremykt og dryss over marengskransen, kan også toppes med strøssel!

Cookies
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende