Bremykt Logo

Enkel, stilig sprø og seig marengskrans 🤩

Ingredienser

2 deler sukker
1 del eggehvite
50 gram sjokolade
1 ts bremykt

Fremgangsmåte

1. Rør sukker og eggehvite sammen.
2. Varm opp blandingen til 50 grader.
3. Pisk blandingen på høy hastighet til den blir stiv.
4. Fordel marengsen i skåler. Og rør forsiktig inn fargene du vil ha.
5. Sprøyt ut marengsen i en sirkel, med ulike tipper.
6. Stek i 1 time på 120 grader varmluft.
*Smelt sjokolade sammen med Bremykt og dryss over marengskransen, kan også toppes med strøssel!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!