Bremykt Logo

Den herligste julebaksten! Deilige sjokoladesnitter med perlesukker.

Ingredienser

5 dl hvetemel
1 Ts bakepulver
2 dl sukker
1-2 Ts vaniljesukker
5-6 ss kakao
200 g smør
1 eggeplomme
1 ss vann
Perlesukker til pynt

Fremgangsmåte

1. Bland smør og de tørre ingrediensene i en foodprocessor.
2. Tilsett eggeplommen og vannet.
3. Dekk deigen med plastfolie og la den hvile 30 min i kjøleskapet.
4. Del deigen i fire deler og trill dem ut til de er like lange som stekeplaten.
5. Press deiglengdene flate med fingrene på bakepapir på platen.
6. Stekes ved 175 grader i 10-15 min.
7. Del lengdene på skrå med kniv mens de fortsatt er varme.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!