Seige cookies

Deilige myke cookies inspirert av amerikanske cookies

Photo 1485745655111 3272a37e76a5
Kim Pham

Ingredienser

250 g romtemperert bremykt
170 g hvitt
170 g brunt sukker
6 egg
600 g hvetemel
2 ts natron
2 ts salt
2 ts vaniljesukker
400 g sjokoladebiter

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 160 grader.

1. Bland sammen smør og sukker. Bruk kjøkkenmaskin og k spade hvis mulig.
2. Tilsett egg og vaniljesukker og rør til det ikke er klumper.
3. Bland resten av det tørre i en bolle.
4. Hell det tørre i den våte blandingen i 3 omganger.
5. Tilsett sjokoladebiter.
6. Legg deigen i plastfolie og form en pølse. Avkjøl deigen i et par timer, eller over natten.
7. Skjær 1 cm tykke skiver, legg på brett med bakepapir. La det være god avstand mellom hver kjeks.
8. Stek i 10-12 min. til de er gyldne.
9. Avkjøl på platen først, og overfør på rist når de er blitt faste nok.

Dette er en stor oppskrift. Resten av pølsa kan fryses ned, og tas opp ved behov!

Cookies
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende