Mekaniker Madsens Cookies

Denne kjeksen får den perfekte blandingen mellom sprøtt og seigt. Varier innholdet med mørk sjokolade, tørket bær eller nøtter.

C8d6768f 5e53 401e a7af 26f113c174c4
Linda Høyer Madsen

Jeg har en sønn som deler min glede med å lage mat og bakst, han har vært med på alt det som skjedde på matlagingsfronten.
Nå er han voksen mann og jobber som mekaniker, dette er en av hans favoritter 😊 Personlig synes jeg det er godt å bytte ut sjokoladen med ingefær og paranøtter.

Smaker du på resultatet skjønner du hvorfor, raskt, enkelt og utrolig godt.

Ingredienser

150g Bremyk
80g sukker
80g brunt sukker
1 ts vaniljesukker
1 egg
1/2 ts natron
1/2 ts salt
225g hvetemel
200g sjokolade

Fremgangsmåte

Pisk bremyk og sukker luftig, ha i et egg, bland inn alt tørt og tilsett til sist grovhakket sjokolade.

Steik på 170° i 8-10 minutter

Cookies
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere