Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

350 gram hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
200 gram Bremykt
250 gram brunt sukker
75 gram hvitt sukker
1 ss sitronskall, finrevet
1 ts limeskall, finrevet
2 store egg
2 ts vaniljeekstrakt
200 gram hvit sjokolade, grovhakket

Fremgangsmåte

Sikt sammen mel, salt, bakepulver og natron. Sett til side.
Smelt Bremykt og la avkjøle noen minutter.
I en stor bolle rører du sammen brunt sukker, hvitt sukker, sitronskall og limeskall.
Pisk så inn smeltet Bremykt.
Pisk inn ett og ett egg, og ha så i vaniljeekstrakten.
Tilsett melblandingen og rør godt til du har en klissete jevn deig.
Bruk en god slikkepott og rør inn hakket hvit sjokolade.
Dekk til deigen og sett i kjøleskapet i 2-3 timer, gjerne natten over.
Bruk deigen rett fra kjøleskapet og legg emner på en stekeplate kledd med bakepapir, ca. 2 ss per emne.
Stek på 175 grader i 15-20 minutter, og avkjøl på rist. (20-25 minutter om du ønsker helt sprø kjeks). Kjeksene skal være gylne rundt kanten.
Oppbevar i luftett boks eller plastpose i romtemperatur.

Loading content...