Verdens beste cookies, myk på innsiden og går perfekt sammen med ett glass melk foran tven eller til å imponere gjester!
Oppskrift: (ca. 25-30 cookies)
400 g hvetemel
1 ts natron
2 ts salt (smaker alltid bedre med maldon salt)
200 g brunt sukker
100 g hvitt sukker
150 g mykt smør
100 g kremost
2 egg
300 g melkesjokoladebiter
Bland sammen mykt smør, kremost, brunt- og hvitt sukker i en kjøkkenmaskin til luftig røre. Imens kjøkkenmaskinen blander tar du en bolle og blander sammen mel, natron og salt, sett til side.
Tilsett 1 egg i kjøkkenmaskinen og miks, tilsett deretter det andre egget og miks. Ha så i de tørre ingrediensene og miks.
Bland inn melkesjokoladebitene tilslutt. Rull den ferdige røren inn i plastfolie slanger og legg i kjøleskapet i ett par timer eller over natten.
Når røren er kjølt ned så skjærer du av så store biter av slangen som du vil (størrelsen du vil at dine cookies skal ha) og trykker dem litt ned, men ikke for mye.
Plasser på bakepapir eller silikonmatte og stek på 180 grader i 10 minutter.
Går fint å fryse de ferdigstekte cookiene når avkjølte. :)
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!