Bremykt Logo

Kjempegode cookies med sjokoladebitar.

Ingredienser

250 g Bremykt, romtemperert
2 1/2 dl sukker
2 1/2 dl brunt sukker
4 egg
10 dl kveitemjøl
2 ts vaniljesukker
2 ts natron
1/2 ts salt
200 g sjokoladebitar

Fremgangsmåte

1. Rør smør og sukker lyst og luftig.
2. Rør inn egga, eit om senn.
3. Sikt inn kveitemjøl, vaniljesukker, natron og salt.
4. Rør til slutt inn sjokoladebitane.
5. Bruk teskeier og set toppar med deig på bakepapirkledd steikjebrett. Set dei med litt mellomrom.
6. Steik cookisane midt i omnen, ca 10 - 12 minutt, ved 180 grader C.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!