En kake som smaker kjempegodt for liten og stor. Den er rask å lage , samt at her kan barn være med i bakingen. Den holder seg sprø lenge vist den oppbevares i boks med tett lokk.

Ingredienser

7 dl hvetemel
2 ts salt
2 ts bakepulver
2 ts natron
2 ts vaniljesukker
22o gr bremykt bake
3 dl brunt sukker
1.5 dl farin
3 egg
1 pose non stop

Fremgangsmåte

Bland alt sammen til en fast deig.
Settes på stekebrett.( Formes som små kjøttboller) ca 10 pr brett. De siger ut og blir store så ikke sett dem for tett.
Før de stekes settes non stopp sidelangs i midten på hver kake.
Stekes på 175 grader, midt i ovnen ca 12- 15 min.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!