Super enkel oppskrift på verdens beste cookies med sjokolade biter. Det beste er at de smelter på tunga.

Ingredienser

Oppskriften gir mellom 15-20 kjeks.
Du trenger:
150g bremykt
100g sukker
100g brunt sukker
2 egg
225g mel
0,5ts salt
2ts bakepulver
1,5ts vanilje ekstrakt
100g lys sjokolade
100g mørk sjokolade

Fremgangsmåte

Slik gjør du:
1 Forvarm ovnen til 200°C. Pisk smør og sukker hvitt med en elektrisk visp eller en kjøkkenmaskin.
2 Tilsett eggende mens du pisker videre. Bland inn resten av ingrediensene uten om sjokoladen og rør det godt sammen med en sleiv.
3 Grov hakk sjokoladen og vend det inn.
4 Sett deigen i kjøleskapet i 15-20 min. (Dette gjør man for og høye og fine cookies)
5 Sett 1-2spiseskjeer med deig utover noen brett. Ikke ta mer en 9 stykk per brett kjeksene flytter seg litt utover under stekingen.
6 Stek i midten av ovnen i 10-15 min. La kjeksene avkjøles på brettet i ca 10 min før du flytter de over på en rist.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!