Smør 100g bremyk
1,5 dl sukker
3 egg
1 ts vaniljesukker
3 dl sammalt hvete finmalt
3/4 ts natron
3/4 ts salt
2 ts kanel
1/8 ts bakepulver
3 dl lettkokte havregryn
4 ss kakao
1. Sett ovnen på 180 grader og bland sammen romtemperert bremyk, sukker og egg med en elektrisk visp.
2. Bland inn alt det tørre og rør det godt inn helt til du får en jevn deig.
3. Legg fram et bakeark, og begynn å forme deigen til små kuler (ca 1 ss i hver kule). Fordel de godt på brettet (ca 9 på hvert brett), og stek midt i ovnen i ca 13-15 min.
4. La de ligge litt på stekebrettet litt før du tar de over på en rist for å kjøles ned. Legg gjerne et bakeark på risten slik at de ikke faller igjennom.
5. La de kjøles litt ned før du serverer dem med et glass melk.
Blir ca 15 cookies.