Barna elsker Halloween , baking og ikke minst søte kjeks. Her får man alt på en gang!

Ingredienser

250 g Bremykt
2,5 dl sukker
1 egg
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
7 dl hvetemel
Glasur: 1 eggehvite, ca 300 g melis
Midt i ovnen, 175 grader 8 minutter

Fremgangsmåte

1 .Pisk sukker og Bremykt , trenger ikke være hvitt, men helst litt fluffy.
2 .Rør inn egg
3. Bland det tørre og rør det inn. Det blir kanskje litt tørt og smulete deig, men hiv den på kjøkkenbenken og kna med litt vann så blir det bra!
Del deigen i to og kjevl ut en del om gangen. (Dryss rikelig med mel på benken)Kjevles ca en halv cm tykt. Stikk ut kjeks. Bruk et glass eller de formene du har.
Stek midt i ovnen på 175 grader i 8 min. De er fortsatt hvite og det skal de være!
Avkjøl helt på rist før moroa begynner. Pynt med melisglasur laget av en eggehvite og nok melis til en litt stiv glasur. Og så er det bare å slå seg løs med toppingen! Når glasuren stivner blir den ganske hard.
Vi tilsatte svart konditorfarge i en del av deigen for å få svarte kjeks. Kjeksene kan varieres etter anledning , de egner seg godt til juledekorasjoner også! Oppskriften gir ca 3 brett. Hvis man går lei kan deigen oppbevares et par dager i kjøleskapet.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!