Kjeks som smelter på tungen, må alltid bake dobbel porsjon og ha med kopier av oppskriften.
1/2 cup Sukker
1/2 cup Brunt sukker, presset godt nedi
1/2 cup Bremykt steke og bake, romtemp (110 g)
1/2 ts natron
1/2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1/4 ts bakepulver
1/4 ts salt
1 egg
------------------
1 1/2 cups havregryn(jeg bruker små havregryn)
1 cup hvetemel
1 cup rosiner
1. Miks sammen alt ned til streken, bruk gjerne en håndmikser, blandes godt.
2. Ha i hvetemel, havregryn og rosiner, dette røres i.
3. Bruk teskjeer og legg deig på bakebrett, de flyter utover.
Stekes på 185C ca 10 min.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!