10 minutt å lage
250gr bremykt smeltes
2,5dl havregryn has oppi smeltet smør ( gjerne andre frø: firkornblanding o.l)
1dl sukker røres ut i
1egg
Bland det opp i havregryn
1-2ss hvetemel
1ts bakepulver
Has i til slutt
Bland alt , deigen skal være klissete
Settes med skje på bakepapir
180gr varmluft 10 min
Sett ovnen på 180 gr.
Smelt smøret
Bland havregryn i det smeltede smøret. (ev andre gryn/korn)
Pisk egg og sukker.
Bland egg og sukker i grynblandingen, rør med gaffel.
Til slutt; ha oppi mel og bakepulver, bland godt.
Settes med skje på bakepapir
Stekes i 10min på 180gr.
KjempeGode havrekjeks som du alltid kan ha liggende. Til kaffi /te/tur
Sukker kan erstattes med ; sjokolade /bær/søtstoff/ honning/rosiner o.l.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!