Nydelige havrekjeks med en neve cornflakes i.

Ingredienser

100 gr bremykt smør
2 dl sukker
2 dl havregryn
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 egg
1 ss lys sirup
1 neve cornflakes

Fremgangsmåte

1. Mål opp og bland alle ingrediensene sammen til en deig.
2. Trill ut små baller (teskje str)
3. Legg på bakepapirkledd stekeplate men en del mellomrom da de flyter ut.
4. Trykk de litt ned med håndflaten. Men ikke mye.
5. Stek på 200 grader i 10 min.
6. Avkjøl og spis. Men de er aller best nystekte og lunkne.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!