Himmelske cookies med sjokoladebiter, sprø utenpå og litt seige inni.
2 dl romtemperert smør (Bremykt)
2 dl sukker
1 dl brunt sukker
1 ts vaniljesukker
2 egg
4,5 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts bakepulver
1 plate Kokesjokolade
1: romtemperert smør, sukker, brunt sukker, vaniljesukker og egg piskes godt sammen.
2: Bland inn hvetemel (siktes), salt og bakepulver.
3: Hakk sjokoladeplaten i små biter og rør inn.
4: Fordel teskjestore klumper av deigen på en plate med bakepapir, pass på så de er plass nok for de vil flyte litt utover.
5: Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 10 min.
6: Avkjøles på plata til de har stivnet litt.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!