Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

270g glutenfritt mel
1/2 ts bake pulver
1/2 ts salt
170g bremykt smør
200g cup sugar
1 egg
et par dråper vaniljeessens
jordbærsyltetøy
melis

Fremgangsmåte

Steg 1
bland sammen mel, bake pulver og salt i en liten bolle
Steg 2
med en elektrisk visp, visk sammen smør og sukker i en stor bolle til den blir kjukk og kremete.
når du har fått riktig konsistens, pisk inn et egg og et par dråper vanilje essens, sett vispen på lav styrke, før du tar oppi mel blandingen og miks til en deig.
tips: blir deigen for flytende konsistens, ta oppi mere mel
Step 3
rull deigen opp i plastfolie og avkjøl deigen på et bakebrett til deigen kjennes fast ut (minst 4 timer)
Steg 4
sett ovnen på over og undervarme 190C
Steg 5
rull deigen inn til småe baller og legg de på et bakebrett med bakepapir, press ballene litt ned (ikke helt flatt)
steg 6
for og lage hjertene, ta bunnen av en gaffel og press ned 2 ganger ned (form en V) fyll hjertene med jordbær syltetøy
Steg 7
stek kjeksene i ovnen og bytt posisjonen på bakepapiret halvveis til til kantene er gylne, 12 til 15 minutter totalt.
kjøl ned kjeksene 5 minutter etter du har tatt dem ut, strø oven melis
steg 8
spis!!

Loading content...