300 gr. hvetemel
1 ts vanilje essens
Smør 200 gr.
4 egg
200 gr. melis
KREM:
1 ts rom essens
200 ml kremfløte
150 gr. sjokolade
glasur:
50 gr. smør
50 gr. kakao
20 ml melk
I en kjele, legg 200 ml kremfløte med sjokoladen i biter. Vi smelter ingrediensene med bain marie teknikken, under omrøring. Når den er avkjølt, legg kremen i kjøleskapet. I mellomtiden, i en bolle satt sukker og smør og bland dem. Legger egga og vaniljesukker og bland alt. Tøm melet gradvis og bland godt for å unngå klumper . Forbered et brett dekket med et bakepapir. I det legger vi kjeks, med en skje. Sett dem i en ovn og bake kjeks i ca.15 minutter på 200 grader. Når de er brune, ta dem ut fra ovnen og la dem avkjøles. når dem er avkjølt lim kjeksene to og to med sjokoladekrem. Til slutt, hell glasur over. (det går an å bruke sjokoladepålegg instedet for sjokoladekrem. det blir mindre arbeid og sjokoladetopping instedet for glasur)