Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

300 gr. hvetemel
1 ts vanilje essens
Smør 200 gr.
4 egg
200 gr. melis
KREM:
1 ts rom essens
200 ml kremfløte
150 gr. sjokolade
glasur:
50 gr. smør
50 gr. kakao
20 ml melk

Fremgangsmåte

I en kjele, legg 200 ml kremfløte med sjokoladen i biter. Vi smelter ingrediensene med bain marie teknikken, under omrøring. Når den er avkjølt, legg kremen i kjøleskapet. I mellomtiden, i en bolle satt sukker og smør og bland dem. Legger egga og vaniljesukker og bland alt. Tøm melet gradvis og bland godt for å unngå klumper . Forbered et brett dekket med et bakepapir. I det legger vi kjeks, med en skje. Sett dem i en ovn og bake kjeks i ca.15 minutter på 200 grader. Når de er brune, ta dem ut fra ovnen og la dem avkjøles. når dem er avkjølt lim kjeksene to og to med sjokoladekrem​​. Til slutt, hell glasur over. (det går an å bruke sjokoladepålegg instedet for sjokoladekrem. det blir mindre arbeid og sjokoladetopping instedet for glasur)

Loading content...