Verdens beste cookies med digge sjokoladebiter. Sprø i kanten og myke og seige inni og sjokolade som smelter på tunga. Passer til enhver anledning!

Ingredienser

225 g romtemperet smør
150 g brunt sukker
150 g sukker
2 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
300 g hvetemel
Ønsket mengde hakket sjokolade, anbefaler mørk kokesjokolade

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft
2. Blend sammen smøret med det brune sukkeret og det vanlige sukkeret med en kjøkkenmaskin eller stavmikser
3. Bland to egg
4. Tilsett vaniljesukker og bakepulver før du har oppi hvetemelet litt etter litt.
5. Vend inn sjokoladebitene
6. Lag små deigkuler og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Lettest å bruke to skjeer til dette.
7. Stek cookisene i 12-15 min. Om du ønsker dem sprøere stek de litt lenger. Følg med! Du vet best

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!