Seige, søte og med en nydelig sjokoladesmak.

Ingredienser

SjokoCookies
20 stykker
60 g bremykt smør
40 g sukringold eller brunt sukker
1 egg
1 eggehvite
40 g mocca-protein*
40 g mandelmel*
20 g kokosmel*
1/2 ts natron
1/4 ts salt
25 g kakaopulver
1 dl væske, jeg brukte mandelmelk
50 g hakket sjokolade, valgfritt**

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukringold godt sammen.
Tilsett egg og eggehvite.
Ha så i tørrvarene .
Tilsett væske. Deigen skal bli tykk og klissete.
Rør til slutt i hakket sjokolade.
Lag små klatter på en bakplate med bakepapir.
Stek på 180 grader i 10 -12 minutter.
Avkjøl på en rist. Nyt!
*En tørrvare kan byttes ut med en annen tørrvare.
Proteinpulver, mandel- og eller kokosmel kan byttes ut med andre meltyper som bokhvetemel, speltmel, sesammel, hvetemel og lignende. Husk at om du bytter en tørrvare med en annen, må du se ann væsken som skal tilsettes. Noen meltyper trekker til seg mer væske enn andre.
**Hakket sjokolade kan byttes ut med andre ting som nøtter og tørket frukt.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!