Tynne, gode sjokoflarn.

Ingredienser

Til ca. 30 sjokoflarn:
100 g havregryn
100 g smeltet Bremykt
1 egg
120 g sukker
1-2 ss hvetemel
1 ts bakepulver
250 g lys kokesjokolade

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 190 grader.
Bland havregryn og smeltet smør i en bolle og la dem stå og trekke i en stund så de sveller, ca. 30 min.
Pisk egg og sukker til eggedosis og bland den så inn i de svellede havregrynene. Rør inn hvetemel og bakepulver.
Legg deigen i små klatter på et stekebrett (de vil sige ut av seg selv), og sett brettet inn i ovnen.
Steketid: ca. 8 min, stek til de begynner å bli gyllenbrune i kantene. Følg godt med da de fort blir brune.
Avkjøl på en rist, husk å legge de på noe flatt for å kunne sette dem sammen etterpå.
Smelt sjokolade, her anbefaler jeg lys kokesjokolade da jeg syntes den mørke sjokoladen var litt for bitter i smaken, men smak og behag.
Ha sjokolade på den flate siden og sett 2 og 2 havreflarn sammen til et sjokoflarn, ti slutt kan du (om du ønsker) ha litt sjokolade på skjøten mellom flarnene for å holde dem mer sammen. Sett dem kaldt til sjokoladen stivner.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!