Disse herlighetene av noen sjokoladecookies smelter på tunga! De er myke samtidig som de er knasende og blandingen av lys og mørk sjokolade gjør at de er akkurat passe mektige. Her har jeg prøvd mange cookie-oppskrifter, men endt opp med en miks av flere.
150 gram romtemperert bremykt
50 gram hvitt sukker
200 gram brunt sukker
2 egg
150 gram fint hvetemel
100 gram sammalt fint hvetemel
0,5 ts bakepulver
200 gram sjokolade, 50/50 mørk+lys
1.Pisk smør og sukker til smørkrem
2. Ha i ett og ett egg, bland godt mellom hver gang.
3. Ha i resten av ingrediensene, sjokoladen til sist.
4. Ha på stekebrett, ca 9 per brett.
5. Stek på 180 grader i ca 15 min.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!